Mød vores team af passionerede specialister

Michael Melchior

Entrepriseretadvokat (H), Mediator

mm@fonixlaw.dk
+45 26 83 76 11

Michael har siden 1999 udelukkende beskæftiget sig med entrepriseret, og han er formentlig en af landets mest specialiserede inden for dette felt.

Michael har en udpræget retfærdighedssans, og hans pragmatiske tilgang gør ham til en fremragende konfliktløser – både som rådgiver, procedureadvokat og mediator.

Michael prioriterer altid medarbejdernes ve og vel højt. Han er videbegærlig,  knivskarp og deler gerne ud af sin bundløse viden – også til vores arrangementer på kontoret, hvor han excellerer med sine fuldtræffere indenfor musik, film, litteratur.

Specialer: Entrepriseret, Mediation

For CV – se LinkedIn

Claus Madsen

Advokat (H)

cma@fonixlaw.dk
+45 28 91 34 96

Claus er Fønix’ klart mest erfarne advokat og specialist i både entrepriseret, internationale kontrakter og selskabsret, som han har arbejdet intensivt med siden 1989 – med en afstikker som konstitueret landsdommer.

Claus begejstres af enhver entrepriseretlig finurlighed, og som specialist i internationale aftaler og tvister har han gennem årene rejst verden tynd. Den ene dag i Frankrig for at forhandle en tidsfristforlængelse på plads. Den næste dag i Norge for at skrive kontrakt. Claus har desuden undervist og været dommer i den internationale procedurekonkurrence Vis Moot.

Claus er et ufatteligt vidende menneske, og på kontoret nyder vi dagligt godt af hans uudgrundelige vid, hans humor og evne til at fortælle anekdoter.

Specialer: Entrepriseret, Internationale kontrakter, Selskabsret, Fast ejendom

For CV – se LinkedIn

Jeppe Svenning

Advokat (H), LL.M.

jes@fonixlaw.dk
+45 26 17 09 39

Jeppe er specialist i entrepriseret og  udbudsret. Og så er Jeppe noget af det mest behagelige, velovervejede og rolige gemyt, man kan komme i tanke om. Man føler sig altid tryg i Jeppes selskab – det gælder både på det personlige plan, men absolut også på det rent faglige, hvor alle aspekter bliver vendt og drejet, i kraft af hans fremragende analytiske sans.

Jeppe har været en Fønix siden 2016, hvor han for alvor bredte sin vinger ud. Jeppe arbejder med alle facetter inden for entrepriseret, og så trækker han desuden på mange års erfaring med rådgivning inden for udbudsrettens krinkelkroge. En erfaring resten af kontoret, sætter umådeligt stor pris på, da udbudsretten hænger uløseligt sammen med entrepriseretten. 

Jeppe er altid i godt humør, og det har en fantastisk positiv afsmitning på resten kontoret.

Specialer: Entrepriseret, Udbudsret, Fast ejendom

For CV – se LinkedIn

Anne Sender Mehl

Mediator, Advokat

asm@fonixlaw.dk
+45 22 70 90 11

Anne startede som Advokat hos Fønix i august 2020. Anne havde egentlig lagt advokatbestallingen på hylden for at hellige sig mediation, som den eneste rigtige konfliktløsning, men vi fik hende overtalt til at få udleveret bestallingen igen – og det er der ingen, der har fortrudt.

Anne beskæftiger sig udelukkende med entrepriseret. Hun rådgiver i forbindelse med kontraktindgåelse, undervejs i byggeprocessen, som contract manager, og hun skriver grundige, skarpe og gennemarbejdede processkrifter i forbindelse med forberedelsen af voldgiftssager, som hun dog sjældent møder i, da mediationen er hendes foretrukne måde at løse konflikter. Hun er – i skarp konkurrence med Claus – kontorets mest effektive advokat, så hvis det ikke kan vente til i morgen, så er det Anne, du skal tage fat i.

Specialer: Entrepriseret, Mediation

For CV – se LinkedIn

Marianne Wendt

Sagsbehandler

mw@fonixlaw.dk
+45 25 55 25 02

Marianne er den klippe, Fugl Fønix bor på. Hun er lige så urokkelig, som hun er pålidelig, og hun er en uvurderlig hjælp for advokaterne hver eneste dag, hvor hun både deltager aktivt i sagsbehandling og hjælper med mere traditionelle sekretæropgaver.

Selvom Fønix kun har eksisteret siden 2014 har Marianne allerede holdt 20 års jubilæum i selvsamme firma, eftersom Fønix er genopstået af asken fra det hæderkronede Advokatfirma Vinther Andersen, hvor både Michael og Claus var partnere.

For CV – se LinkedIn

Anne Sofie Vindstrup

Advokatfuldmægtig

asv@fonixlaw.dk
+45 40 43 35 81

Anne Sofie er advokatfuldmægtig på andet år. Hun startede som stud. jur. hos Fønix i 2019 og er fortsat som fuldmægtig i 2021. Anne Sofie arbejder selvsagt med entrepriseret, men hjælper også til ved virksomhedsoverdragelser og ejedomshandler – og så er det selvfølgelig Anne Sofie, der får de opgaver, der ligger uden for vore specialer, men hvor vi stadig føler os 100% trygge ved at lægge dem i hænderne på en relativt nyuddannet, men meget dygtig jurist.

Anne Sofie elsker sit arbejde så meget, at vi bliver nødt til at sparke hende ud, når klokken har passeret fem – men det kan være, at hun lærer det med tiden.

For CV – se LinkedIn

Camilla Rosenkrantz Skovborg

Advokatfuldmægtig

crs@fonixlaw.dk
+45 28 94 85 20

Camilla er advokatfuldmægtig på første år, men hun har været ansat hos os siden sommeren 2019, hvor hun startede som studentermedhjælper. Hun er helt ubegribeligt effektiv og grundig og hjælper derfor primært med større processkrifter, hvor hun i løbet af få dage formår at få systematiseret og bearbejdet store mængder af bilagsmateriale. Camilla arbejder selvstændigt og er ofte den, der selv griber telefonen for at afklare tvivlsspørgsmål. Fordi hun er fra Thy, kan hun dog slet ikke tåle al den ros.

For CV – se LinkedIn

Nana Stenvang

Studentermedhjælper

stud.jur.cma@fonix-advokater.dk

Nana startede som piccoline i 2020, men da vi slet ikke kunne undvære hende, er hun fortsat som studentermedhjælper, efter hun er startet på jurastudiet. Hun er derfor også lige så stille begyndt at bevæge sig over i mere juridiske opgaver, hvor vi nyder godt af hende lysende intellekt.

Melani Pedersen

Personlig assistent og Piccoline

picco@fonixlaw.dk
+45 25 55 25 01

Melani er vores Piccoline og personlige assistent. Hun hjælper med alt praktisk på kontoret, såvel som de mere sagsrelaterede opgaver. Melani er altid glad og smilende og hun er fra starten faldet virkelig godt ind i vores uformelle miljø med en hyggelig og munter omgangstone.