Om os

Fønix Advokater er et usædvanligt advokatfirma. Vi tæller kun tre advokater og en fuldmægtig, men er samtidig blandt landets mest specialiserede inden for vores felt. I en sådan grad at selv nogle af de største entreprenørvirksomheder vælger os til at hjælpe med at forebygge og løse deres problemer.

Men det er måske ikke så meget dét, der gør os usædvanlige. Det er imidlertid, at vi stædigt bliver ved med at fastholde, at vi vil det usædvanlige: Vi vil være usædvanligt ordentlige, usædvanligt imødekommende og – ja – usædvanligt dygtige til det, vi gør. Og vi hjælper ligeså gerne den mindre entreprenørvirksomhed som de store, for vi er frem for alt drevet af en lyst og en trang til at hjælpe – og af en meget stor retfærdighedssans.

Vi er specialister i entrepriseret, som vi tre advokater har arbejdet intenst med i rigtig mange år og som vores fuldmægtige og studentermedhjælpere også bliver uddannet inden for.

Vi har et særdeles godt arbejdsmiljø – ikke fordi ”vi tror på, at det giver de bedste resultater”, men fordi vi mener, helt ind til benet, at det er vigtigt at skabe rammer, hvor alle har det godt, de mange timer af døgnet, vi tillader os at tage af deres tid.

Alt i alt tror vi faktisk, at vi er landets bedste advokatfirma.

For os er nøgleordene:

  • Ordentlighed
  • Menneskelighed
  • Ydmyghed
  • Faglighed